Prenos podatkov po optičnih vlaknih

Svetlobno hiter prenos podatkov

Z optičnimi kabli lahko brez motenj prenašamo velike količine podatkov, zaščitene pred prisluškovanjem in skoraj s svetlobno hitrostjo. Tudi elektromagnetno sevanje na prenos podatkov skozi optična vlakna nima vpliva. Na voljo so kabli s steklenimi vlakni (glas optical fiber - GOF), polimernimi vlakni (polymer optical fibre - POF) in hibridnimi vlakni (plastic cladded fibre - PCF), konektorji in dodatki. LAPP optični kabli so primerni za notranjo in zunanjo uporabo ter tudi za uporabo v zahtevnih pogojih in celo kabelskih verigah.

Kabli za optiko se uporabljajo v telekomunikacijski in omrežni tehnologiji, industrijski avtomatizaciji, strojegradnji, proizvodnji in pri prenosu podatkov v zahtevnih pogojih, kot jih najdemo na primer pri rudarstvu, gradnji tunelov, naftnih ploščadih ali vetrnih elektrarnah.

Spletna trgovina je namenjena pravnim osebam. Prikazane so informativne kataloške neto cene. Za prikaz prilagojenih cen se je potrebno prijaviti v račun. V kolikor še nimate računa se prosimo registrirajte tukaj. Spletna stran je v procesu prevajanja, registracije strank in oddaja naročil potekajo nemoteno.
Izberi pogled Mreža Seznam
Razvrsti
Prikazov na stran

KONTAKTIRAJTE NAS

Pošljite nam E-mail ali pa nas pokličite na +386 2 42 13 550