LiYCY kabli

Opleteni kabli za prenos podatkov in signalov

LiYCY so podatkovni kabli s PVC plaščem in opletom, za raznovrstno uporabo pri strojnih vmesnikih. Primerni so za številne aplikacije za prenos podatkov in signalov v nizkofrekvenčnem območju. Uporabljajo se v računalniških sistemih, elektronskih kontrolnih in regulacijskih napravah, merilnih in drugih podobnih napravah. 

Kabli LiYCY so na voljo v številnih različicah in presekih, s kompaktno zasnovo pa omogočajo majhne zunanje premere kabla tudi pri večjemu številu vodnikov. Zaradi bakrenega opleta so odlično odporni na elektromagnetne motnje. Na voljo so tudi v različicah z zvitimi paricami, črnih različicah z UV odpornostjo, barvnim kodiranjem, različicah z dodatno opletenimi vodniki in drugih.

Spletna trgovina je namenjena pravnim osebam. Prikazane so informativne kataloške neto cene. Za prikaz prilagojenih cen se je potrebno prijaviti v račun. V kolikor še nimate računa se prosimo registrirajte tukaj. Spletna stran je v procesu prevajanja, registracije strank in oddaja naročil potekajo nemoteno.
Izberi pogled Mreža Seznam
Razvrsti
Prikazov na stran

KONTAKTIRAJTE NAS

Pošljite nam E-mail ali pa nas pokličite na +386 2 42 13 550