FLEXIMARK® označevanje kablov, vodnikov in komponent

Zahteva: permanento označevanje. Rešitev: FLEXIMARK®.

Če ni skrbnega in strokovnega označevanja, postane dodeljevanje in identifikacija kablov ter komponent v industriji dolgotrajen in drag proces. Kaosu se je z označevanjem enostavno izogniti, le to pa je pogosto urejeno tudi s standardi. Ne glede na to, ali gre za gradnjo krmilnih omaric, tehnologijo avtomatizacije, pridobivanje obnovljivih virov energije ali strojegradnjo in proizvodni inženiring - kjer koli se kabli uporabljajo in jih je treba označiti, sistemi označevanja FLEXIMARK® zagotavljajo boljši pregled.

Ti napredni sistemi omogočajo jasen pregled nad vašimi povezavami. Od enostavnih etiket do to elektronskih oznak, izdelki FLEXIMARK® so garantirano permanentni. Več izdekov za označevanje kablov in komponent boste našli tudi v kategorijah: označevanje kablov in vodnikovoznačevanje komponent, tiskalniki in strojna oprema, orodja in dodatki ter varnostni znaki.

Spletna trgovina je namenjena pravnim osebam. Prikazane so informativne kataloške neto cene. Za prikaz prilagojenih cen se je potrebno prijaviti v račun. V kolikor še nimate računa se prosimo registrirajte tukaj. Spletna stran je v procesu prevajanja, registracije strank in oddaja naročil potekajo nemoteno.
Izberi pogled Mreža Seznam
Razvrsti
Prikazov na stran

KONTAKTIRAJTE NAS

Pošljite nam E-mail ali pa nas pokličite na +386 2 42 13 550