Kabli za standardne aplikacije

Naši klasiki

Kabli za standardne aplikacije so napajalni in krmilni kabli, namenjeni širokemu spektru aplikacij. Te vrste kablov se pogosto uporabljajo za ožičenje strojev in krmilnih omaric ali krmilnih vezij, tako znotraj strojev kot med posameznimi sistemi. Zahvaljujoč finožičnim vodnikom (razred 5) se uporabljajo tudi kot alternativa za inštalacijske kable (razred 1 ali 2), ki omogoča ožje upogibne radije.

Blagovna znamka ÖLFLEX® predstavlja klasičen napajalni in kontrolni kabel za širok nabor aplikacij. Portfelj zajema kable s PVC zunanjim ovojem, z oštevilčenimi ali barvnimi vodniki in kable za lastno-varne tokokroge. LAPP napajalni in kontrolni kabli dosegajo številne mednarodne standarde in imajo certifikate kot na primer UL/CSA.

Filters:

Clear All
Min: 0,00 € Max: 168,00 €
0 168
Spletna trgovina je namenjena pravnim osebam. Prikazane so informativne kataloške neto cene. Za prikaz prilagojenih cen se je potrebno prijaviti v račun. V kolikor še nimate računa se prosimo registrirajte tukaj. Spletna stran je v procesu prevajanja, registracije strank in oddaja naročil potekajo nemoteno.
Izberi pogled Mreža Seznam
Razvrsti
Prikazov na stran

KONTAKTIRAJTE NAS

Pošljite nam E-mail ali pa nas pokličite na +386 2 42 13 550