Ethernet kabli

Ethernetni kabel omogoča zanesljiv prenos podatkov pri povezovanju naprav v ethernet omrežjih. Odvisno od področja uporabe se lahko združi več kilometrov dolžine kabla, ki je ponekod izpostavljen tudi najbolj neugodnim razmeram.  V portfelju LAPP boste našli številne različice Ethernet kablov in Ethernet konektorjev (RJ45, M12), ki pokrivajo skoraj vsa področja uporabe v industrijskem okolju. Kabli za industrijski Ethernet so robustnejše različice klasičnih Ethernet kablov in so posledično bolj odporni na številne negativne vplive njegovega okolja.

Pri izbiri Ethernet kabla je potrebno biti posebej pozoren na:

  • Ethernet protokol (PROFINET, EtherNet/IP, EtherCAT, CC-Link IE, Modbus TCP, Powerlink )

  • Zahtevan razred vodnika v skladu z DIN EN 50173 in ISO/IEC 11801 standardoma (Cat. 5/Cat. 5e, Cat. 6/Cat.6A in Cat.7/Cat.7A - hitrost prenosa od 10/100 Mbit/s do 10 Gbit/s)

  • Zahtevani certifikati 

  • Potrebna dolžina povezave

  • Pričakovano okolje aplikacije (Industrijski roboti, infrastruktura, aplikacije z obačnim ali neprstanim gibanjem, infrastruktura, požarna varnost, živilska industrija in podobno)

Filters:

Clear All
Min: 0,00 € Max: 186,00 €
0 186
Spletna trgovina je namenjena pravnim osebam. Prikazane so informativne kataloške neto cene. Za prikaz prilagojenih cen se je potrebno prijaviti v račun. V kolikor še nimate računa se prosimo registrirajte tukaj. Spletna stran je v procesu prevajanja, registracije strank in oddaja naročil potekajo nemoteno.
Izberi pogled Mreža Seznam
Razvrsti
Prikazov na stran

KONTAKTIRAJTE NAS

Pošljite nam E-mail ali pa nas pokličite na +386 2 42 13 550