SILVYN® zaščita kablov

Dodatna zaščita proti mehaničnemu in kemičnemu stresu

Univerzalni portfelj SILVYN® sistemov za zaščito in vodenje kablov, učinkovito varuje pred prahom, vlago ter mehanskimi, temperaturnimi in kemijskimi vplivi. Vsestranski SILVYN® CHAIN portfelj kabelskih verig varuje kable tudi v dinamičnih aplikacijah.

Ponujamo prilagodljive zaščitne sisteme cevi iz plastičnih in kovinskih materialov. Naš portfelj izdelkov med drugim vsebuje rebraste zaščitne sisteme cevi, kovinske sisteme z vodotesnim plaščem in posebne zaščitne izdelke za specifične aplikacije. Orodja in pribor iz ponudbe pa zagotavljajo enostavno in hitro montažo.

Izdelke znamke SILVYN®  uporabljamo v strojegradnji in proizvodnem inženiringu, avtomobilski industriji, pri pridobivanju energije iz obnovljivih virov in povsod drugod, kjer kabli potrebujejo dodatno zaščito ali vodenje.

Dodatne izdelke lahko najdete v kategorijah plastični sistemi zaščitnih cevi, rebraste zaščitne cevi, kovinski zaščitni sistemi, orodja in dodatki, oplaščeni cevni sistemi, zaščitne cevi za posebne aplikacije.

Spletna trgovina je namenjena pravnim osebam. Prikazane so informativne kataloške neto cene. Za prikaz prilagojenih cen se je potrebno prijaviti v račun. V kolikor še nimate računa se prosimo registrirajte tukaj. Spletna stran je v procesu prevajanja, registracije strank in oddaja naročil potekajo nemoteno.
Izberi pogled Mreža Seznam
Razvrsti
Prikazov na stran

KONTAKTIRAJTE NAS

Pošljite nam E-mail ali pa nas pokličite na +386 2 42 13 550