ÖLFLEX® kabli

Vsestranski napajalni in krmilni kabli

ÖLFLEX® predstavlja prvi industrijsko izdelan krmilni kabel z barvnimi vodniki (1959) in prvo blagovno znamko kabla na svetu. Danes so kabli te blagovne znamke z razlogom eni najbolj iskanih napajalnih in krmilnih kablov na svetu.

Odlikuje jih vsestranska uporabnost, fleksibilnost in odpornost na večino olj. ÖLFLEX® kabli izpolnjujejo najvišje zahteve glede električnih in mehanskih lastnosti in so primerni za različne industrije, aplikacije in zahteve okolja.

Uporabljajo se v strojegradnji, merilni in transportni tehnologiji, industrijskih robotih, kmetijski mehanizaciji,  javnem prevozu, živilski in kemični industriji, pri pridobivanju vetrne in sončne energije, polnilnih sistemih za električna vozila, platformah za vrtanje nafte in praktično vseh preostalih industrijah.

Portfelj izdelkov ÖLFLEX® zajema napajalne in krmilne kable za standardne aplikacije, zahtevne pogoje uporabe, za tehnologijo električnih pogonov, kabelske verige, robotiko, transportno in dvižno tehnologijo, za povečano požarno varnost in ekstremne temperature okolja ter specifične industrije.

Filters:

Clear All
Min: 0,00 € Max: 321,00 €
0 321

KONTAKTIRAJTE NAS

Pošljite nam E-mail ali pa nas pokličite na +386 2 42 13 550