Kabel ÖLFLEX® CLASSIC 100

Kabel s PVC plaščem in barvnim kodiranjem.

Primeren je za uporabo v suhih, vlažnih in mokrih območjih, zaradi majhnih premerov kabla pa omogoča tudi prihranek prostora. Pri zunanji uporabi je potrebno biti pozoren na dovoljen temperaturni razpon uporabe in uporabiti dodatno UV zaščito. Odporni so na večino kislin, alkalije in določena olja pri sobnih temperaturah.

Primeren je za občasno ne avtomatizirano gibanje in fiksne aplikacije. Dosega tudi zahteve za počasno rotacijsko gibanje, kot je na primer zanka v vetrni turbini. Maksimalna natezna sila je 15 N/mm² preseka vodnika med namestitvijo in uporabo. Vodeno gibanje ni dovoljeno.

ÖLFLEX® CLASSIC 100 se uporablja kot napajalni in krmilni kabel v strojegradnji, proizvodnji, na napetostnih postajah, pri odrski tehnologiji ter grelnih in klimatskih sistemih.

Ob osnovnih različicah, so na voljo tudi v opozorilni rumeni barvi ali črni barvi za večjo UV odpornost, z bakrenim opletom za zaščito pred sevanjem ali galvaniziranim jeklenim opletem za dodatno mehansko zaščito, na voljo je tudi različica brez halogena in takšna za aplikacije enosmernega toka.

Filters:

Clear All
Min: 0,00 € Max: 154,00 €
0 154
Spletna trgovina je namenjena pravnim osebam. Prikazane so informativne kataloške neto cene. Za prikaz prilagojenih cen se je potrebno prijaviti v račun. V kolikor še nimate računa se prosimo registrirajte tukaj. Spletna stran je v procesu prevajanja, registracije strank in oddaja naročil potekajo nemoteno.
Izberi pogled Mreža Seznam
Razvrsti
Prikazov na stran

KONTAKTIRAJTE NAS

Pošljite nam E-mail ali pa nas pokličite na +386 2 42 13 550