UNITRONIC® kabli

Sistemi za podatkovno komunikacijo

Naši visokokakovostni UNITRONIC® podatkovni kabli in fieldbus komponente ponujajo napredne rešitve za vse aplikacije v industrijskih strojih in proizvodnjah. Od prenosa enostavnih kontrolnih signalov do fieldbus signalov v kompleksnih omrežnih strukturah – ponujamo vam zanesljive kabelske in povezovalne rešitve za skoraj vsako situacijo.

UNITRONIC® instalacijski in podatkovni kabli se lahko uporabijo za nizkofrekvenčne prenose. Zasnovani so za fiksne, fleksibilne in visoko gibljive aplikacije in so na voljo v različnih barvnih kodiranjih kot je DIN. LAPP ponuja UL/CSA certificirane, brezhalogenske in nizko kapacitivne nizkofrekvenčne kable.

Izdelke znamke UNITRONIC®  uporabljamo v strojegradnji in proizvodnem inženiringu, senzor in aktuator elementih, napravah, merilni in krmilni tehnologiji, avtomatizaciji in robotiki, bus sistemih, računalniških in komunikacijskih sistemih.

Dodatne izdelke lahko najdete v kategorijah nizkofrekvenčni prenos podatkov, telefonski, koaksialni in fieldbus kabli ter senzor/aktuator in fieldbus sestavi.

Filters:

Clear All
Min: 0,00 € Max: 89,00 €
0 89
Spletna trgovina je namenjena pravnim osebam. Prikazane so informativne kataloške neto cene. Za prikaz prilagojenih cen se je potrebno prijaviti v račun. V kolikor še nimate računa se prosimo registrirajte tukaj. Spletna stran je v procesu prevajanja, registracije strank in oddaja naročil potekajo nemoteno.
Izberi pogled Mreža Seznam
Razvrsti
Prikazov na stran

KONTAKTIRAJTE NAS

Pošljite nam E-mail ali pa nas pokličite na +386 2 42 13 550