Kabelske uvodnice

Za tesnenje in razbremenitev kabelskih vhodov

Kabelska uvodnica je pripomoček za vstavljanje enega ali več kablov ali vodnikov v ohišje stroja ali krmilne omare. Uvodnice LAPP opravljajo več med seboj povezanih funkcij: kabel zavarujejo, centrirajo, razbremenijo napetosti, zatesnijo z različnimi materiali, kot so fluorguma, nitrilna guma, silikonska ali gel tesnila ter zaščitijo pred prahom in vodo. DIN EN 62444 je normativna podlaga za načrtovanje, izvedbo in preskušanje naših kabelskih uvodnic.

Kabelske uvodnice podjetja LAPP so primerne za industrijsko uporabo in se uporabljajo v strojegradnji, proizvodnji, pogonskih sistemih, merilni in kontrolni tehnologiji, pri pridobivanju energije iz obnovljivih virov in drugih industrijah kjer je potrebno kabel hitro in varno fiksirati. 

Na voljo so kabelske uvodnice v številnih različicah, enojne iz plastike, kovine in nerjavečega jekla ali uvodnice za vpeljavo več kablov hkrati. Ob tem ponujamo tudi širok nabor orodja in dodatkov za kabelske uvodnice. 

Spletna trgovina je namenjena pravnim osebam. Prikazane so informativne kataloške neto cene. Za prikaz prilagojenih cen se je potrebno prijaviti v račun. V kolikor še nimate računa se prosimo registrirajte tukaj. Spletna stran je v procesu prevajanja, registracije strank in oddaja naročil potekajo nemoteno.
Izberi pogled Mreža Seznam
Razvrsti
Prikazov na stran

KONTAKTIRAJTE NAS

Pošljite nam E-mail ali pa nas pokličite na +386 2 42 13 550