SKINTOP® kabelske uvodnice

Za tesnenje in razbremenitev kabelskih vhodov

Kabelska uvodnica je pripomoček za vstavljanje enega ali več kablov ali vodnikov v ohišje stroja ali krmilne omare. Kabelske uvodnice LAPP opravljajo več med seboj povezanih funkcij: razbremenitev napetosti kablov, tesnenje z različnimi materiali in zaščita pred prahom in vodo. Normativna podlaga za načrtovanje, izvedbo in preskušanje naših kabelskih uvodnic je standard DIN EN 62444.

Uporaba je preprosta, kabel vstavite in zavrtite. To je to. Naše SKINTOP® kabelske uvodnice omogočajo varno povezavo v trenutku. Univerzalni sistemi so preprosti a učinkoviti. Kabel zavarujejo, centrirajo, hermetično zatesnijo in mu nudijo optimalno razbremenitev napetosti. 

Kabelske uvodnice SKINTOP® uporabljamo v strojegradnji, proizvodnji, pogonskih sistemih, merilni in kontrolni tehnologiji, pri pridobivanju energije iz obnovljivih virov in drugih industrijah kjer je potrebno kabel hitro in varno fiksirati. 

Več izdelkov SKINTOP® lahko najdete tudi v kategorijah plastične kabelske uvodnice, kovinske kabelske uvodniceuvodnice iz nerjavečega jekla, za več kablov, orodja in pribor.

 

Prenesite SKINTOP® letak

Spletna trgovina je namenjena pravnim osebam. Prikazane so informativne kataloške neto cene. Za prikaz prilagojenih cen se je potrebno prijaviti v račun. V kolikor še nimate računa se prosimo registrirajte tukaj. Spletna stran je v procesu prevajanja, registracije strank in oddaja naročil potekajo nemoteno.
Izberi pogled Mreža Seznam
Razvrsti
Prikazov na stran

KONTAKTIRAJTE NAS

Pošljite nam E-mail ali pa nas pokličite na +386 2 42 13 550