Zaščitne kabelske cevi

Dodatna zaščita proti mehaničnemu in kemičnemu stresu

LAPP -ovi zaščitni in vodilni sistemi za kable odlično ščitijo pred prahom, vlago, mehanskimi, toplotnimi ali kemičnimi vplivi. Ponujamo prilagodljive zaščitne sisteme cevi iz plastičnih in kovinskih materialov. Naš portfelj izdelkov med drugim vsebuje rebraste zaščitne sisteme cevi, kovinske sisteme z vodotesnim plaščem in posebne zaščitne izdelke za specifične aplikacije. Orodja in pribor iz ponudbe pa zagotavljajo enostavno in hitro montažo.

Ponujamo fleksibilne kovinske ali plastične zaščitne cevi. Naš portfelj cevi za kable, ob osnovnih sistemih, vsebuje tudi rebraste zaščitne cevi, kovinske sisteme z vodotesnim plaščem in posebne zaščitne izdelke za specifične aplikacije. Za zagotovitev enostavne in hitre montaže pa zagotavljamo tudi ustrezno orodje.

Naši izdelki so primerni za uporabo v strojegradnji in proizvodnem inženiringu, avtomobilski industriji, pri pridobivanju energije iz obnovljivih virov in povsod drugod, kjer kabli potrebujejo dodatno zaščito ali vodenje.

Za bolj specifičen prikaz izdelkov izberite želeno vrsto zaščite (kategorije) v levem filtru ob izdelkih.

Spletna trgovina je namenjena pravnim osebam. Prikazane so informativne kataloške neto cene. Za prikaz prilagojenih cen se je potrebno prijaviti v račun. V kolikor še nimate računa se prosimo registrirajte tukaj. Spletna stran je v procesu prevajanja, registracije strank in oddaja naročil potekajo nemoteno.
Izberi pogled Mreža Seznam
Razvrsti
Prikazov na stran

KONTAKTIRAJTE NAS

Pošljite nam E-mail ali pa nas pokličite na +386 2 42 13 550