PG kabelske uvodnice

Kabelske uvodnice so namenjene vpeljavi kablov ali vodnikov v ohišja, ki pripadajo napravam, strojem ali krmilnim omaram. LAPP ponuja kabelske uvodnice za vpeljavo enega ali več kablov hkrati, ki poskrbijo, da je vsak kabel centriran, hermetično zatesnjen in optimalno razbremenjen. V prodajnem portfelju imamo plastične, ponikljane medeninaste in uvodnice iz nerjavečega jekla, namenjene za različne industrije.

Uvodnice lahko imajo različne navoje. V tej kategoriji boste našli takšne s PG navojem, ob teh pa imamo na voljo še uvodnice z metričnimi ali NPT navoji ter brez navoja.

PG navoj je s svojimi 10 velikostmi v uporabi že dlje časa (DIN 46320) in je bil konec preteklega tisočletja v večini zamenjan z metričnim navojem.

Spletna trgovina je namenjena pravnim osebam. Prikazane so informativne kataloške neto cene. Za prikaz prilagojenih cen se je potrebno prijaviti v račun. V kolikor še nimate računa se prosimo registrirajte tukaj. Spletna stran je v procesu prevajanja, registracije strank in oddaja naročil potekajo nemoteno.
Izberi pogled Mreža Seznam
Razvrsti
Prikazov na stran

KONTAKTIRAJTE NAS

Pošljite nam E-mail ali pa nas pokličite na +386 2 42 13 550