Podatkovni kabli

Kabli za zagotovitev zanesljivih prenosov podatkov

Oddajnik in sprejemnik signalov ali sporočil sta med seboj povezana preko podatkovnih kablov. LAPP ponuja zelo zanesljive podatkovne kable za fieldbus in ethernet sisteme, za kvalitetno in hitro komunikacijo med stroji, celotno tovarno in poslovno stavbo. Naša paleta izdelkov za industrijsko komunikacijo zajema kable za protokole kot so PROFIBUS, CC-Link in CANopen, pa tudi PROFINET in Ethernet/IP. Na voljo je tudi velik izbor podatkovnih kablov za telefonijo, koaksialne in nizkofrekvenčne aplikacije.

Za bolj specifičen prikaz izdelkov izberite vrsto aplikacije (kategorija) v levem filtru, za pregled drugih izdelkov za podatkovno komunikacijo preverite tudi kategorje povezovalni kabli, omrežne komponente in podatkovni konektorji.

Filters:

Clear All
Min: 0,00 € Max: 187,00 €
0 187
Spletna trgovina je namenjena pravnim osebam. Prikazane so informativne kataloške neto cene. Za prikaz prilagojenih cen se je potrebno prijaviti v račun. V kolikor še nimate računa se prosimo registrirajte tukaj. Spletna stran je v procesu prevajanja, registracije strank in oddaja naročil potekajo nemoteno.
Izberi pogled Mreža Seznam
Razvrsti
Prikazov na stran

KONTAKTIRAJTE NAS

Pošljite nam E-mail ali pa nas pokličite na +386 2 42 13 550