Brezhalogeni kabli

Za aplikacije s povečanim požarnim tveganjem

Halogeni so lahko zdravju škodljivi. To še posebej velja, ko gori plastika, ki vsebuje halogen, kot je na primer v kabelskih plaščih pogosto uporabljen PVC. Za požarno zaščito se zato vse pogosteje uporabljajo kabli, ki ne vsebujejo halogenov. Kabel ali vodnik sta brez halogena takrat, ko tako v izolaciji kot tudi materialu plašča niso uporabljeni halogeni, kot so klor, fluor ali brom. Če se kabli brez halogenov močno segrejejo ali zagorijo, tvorijo bistveno manj zdravju škodljivih jedkih kislin in plinov. Prispevek o brezhalogenih kablih in vodnikih lahko preberete tudi na naši spletni strani

Brezhalogenski ÖLFLEX® napajalni in kontrolni kabli se lahko uporabljajo v javnih zgradbah, kot so letališča ali železniške postaje in kjerkoli so ljudje, živali ali pomembna materialna sredstva, v primeru požara, pod visokim tveganjem. Brezhalogenski kabli LAPP so odporni na olja in fleksibilni ter so, zaradi njihovih odličnih lastnosti, primerni za številne različne aplikacije. Brezhalogenski kabli so na voljo v opletenih ali neopletenih različicah.

Ob ÖLFLEX® so na voljo še druge različice napajalnih in krmilnih ter podatkovnih kablov, plastičnih uvodnic in zaščitnih cevi brez halogena.

Filters:

Clear All
Min: 0,00 € Max: 137,00 €
0 137
Spletna trgovina je namenjena pravnim osebam. Prikazane so informativne kataloške neto cene. Za prikaz prilagojenih cen se je potrebno prijaviti v račun. V kolikor še nimate računa se prosimo registrirajte tukaj. Spletna stran je v procesu prevajanja, registracije strank in oddaja naročil potekajo nemoteno.
Izberi pogled Mreža Seznam
Razvrsti
Prikazov na stran

KONTAKTIRAJTE NAS

Pošljite nam E-mail ali pa nas pokličite na +386 2 42 13 550