Kabel ÖLFLEX® CLASSIC 110

Kabel s PVC plaščem in črnimi oštevilčenimi vodniki.

Primeren je za uporabo v suhih, vlažnih in mokrih območjih. Pri zunanji uporabi je potrebno biti pozoren na dovoljen temperaturni razpon uporabe in po potrebi uporabiti dodatno UV zaščito. Odporni so na večino kislin, alkalije in določena olja pri sobnih temperaturah.

Primeren je za občasno ne avtomatizirano gibanje in fiksne aplikacije. Dosega tudi zahteve za počasno rotacijsko gibanje, kot je na primer zanka v vetrni turbini. Maksimalna natezna sila je 15 N/mm² preseka vodnika med namestitvijo in uporabo. Vodeno gibanje ni dovoljeno.

ÖLFLEX® CLASSIC 110 se uporablja kot napajalni in krmilni kabel v strojegradnji, merilni tehnologiji, proizvodnji, transportnih sistemih, na napetostnih postajah, pri odrski tehnologiji, grelnih in klimatskih sistemih ter drugih industrijah.

Ob osnovnih različicah so na voljo tudi v oranžni barvi za tokokroge z zunanjo napetostjo ali črni barvi za večjo UV odpornost, z bakrenim opletom za zaščito pred sevanjem ali galvaniziranim jeklenim opletem za dodatno mehansko zaščito, na voljo so tudi različice brez halogena za večjo požarno varnost.

Filters:

Clear All
Min: 0,00 € Max: 114,00 €
0 114

KONTAKTIRAJTE NAS

Pošljite nam E-mail ali pa nas pokličite na +386 2 42 13 550