HITRONIC® optični kabli

Sistemi za prenose preko optičnih vlaken

HITRONIC® optični kabli delajo prenose velikih količin podatkov enostavne: brez okvar, brez vdorov in s skoraj svetlobno hitrostjo. Tukaj na prenos ne vpliva niti elektromagnetno sevanje. Kabli so na voljo s steklenimi vlakni (glas optical fiber - GOF), polimernimi vlakni (polymer optical fibre - POF) in hibridnimi vlakni (plastic cladded fibre - PCF).

HITRONIC® portfelj izdelkov vključuje rešitve za notranjo ali zunanjo uporabo, za zahtevne pogoje in celo za kabelske verige. Uporabljajo se v telekomunikacijski in omrežni tehnologiji, avtomatizaciji v industrijah, strojegradnji in proizvodnji in pri prenosu podatkov v zahtevnih pogojih, kot jih najdemo na primer pri rudarstvu, gradnji tunelov, naftnih ploščadih ali vetrnih elektrarnah.

Dodatne izdelke za optične povezave najdete tudi v kategorijah optični kabli, optični sestavi, solarni konektorji in dodatki za optična vlakna.

Spletna trgovina je namenjena pravnim osebam. Prikazane so informativne kataloške neto cene. Za prikaz prilagojenih cen se je potrebno prijaviti v račun. V kolikor še nimate računa se prosimo registrirajte tukaj. Spletna stran je v procesu prevajanja, registracije strank in oddaja naročil potekajo nemoteno.
Izberi pogled Mreža Seznam
Razvrsti
Prikazov na stran

KONTAKTIRAJTE NAS

Pošljite nam E-mail ali pa nas pokličite na +386 2 42 13 550