Konektorji

Industrijski konektorji za merjenje, krmiljenje, pogone, fotovoltaiko in prenos podatkov

Naj gre za okrogle konektorje za nadzor gibanja ali pravokotne konektorje z robustnim ohišjem, LAPP industrijski konektorji omogočajo lahko in varno povezavo kablov. LAPP podatkovni konektorji se lahko uporabljajo za senzor-aktuator, fieldbus, ethernet ali optične aplikacije. Naši solarni konektorji so vzdržljivi konektorji za fotovoltaične aplikacije. Dodatno pa ponujamo tudi orodja in dodatke za različne vrste konektorjev.

Na področju industrijskih konektrojev LAPP ponuja izdelke lastne blagovne znamke EPIC®, ki jih lahko zasledimo povsod v različnih industrijah. EPIC® predstavlja prilagodljiv sistem ohišij, vložkov in kontaktov, pri čemer so vse komponente robustne, varne in enostavne za sestavo. Uporabljajo se pri elektroniki in telekomunikacijah, merilni, testni in kontrolni tehnologiji, v industrijskih strojih in napravah, pogonski tehnologiji in avtomatizacijah ter fotovoltaičnih elektrarnah.

Dodatne izdelke lahko najdete tudi v kategorijah pravokotni, okrogli, podatkovni, solarni konektorji ter orodja in dodatki.

Filters:

Clear All
Min: 0,00 € Max: 7.236,00 €
0 7236
Spletna trgovina je namenjena pravnim osebam. Prikazane so informativne kataloške neto cene. Za prikaz prilagojenih cen se je potrebno prijaviti v račun. V kolikor še nimate računa se prosimo registrirajte tukaj. Spletna stran je v procesu prevajanja, registracije strank in oddaja naročil potekajo nemoteno.
Izberi pogled Mreža Seznam
Razvrsti
Prikazov na stran

KONTAKTIRAJTE NAS

Pošljite nam E-mail ali pa nas pokličite na +386 2 42 13 550