ETHERLINE® Cat. 7 in Cat. 7A

Ethernet kabel zagotavlja zanesljiv prenos podatkov med povezanimi napravi v Ethernet omrežjih. V splošnem se zanj uporabljajo različni izrazi kot so UTP kabel, LAN kabel, omrežni kabel, patch kabel in podobno. V industriji so Ethernet kabli velikokrat izpostavljeni zahtevnim vplivom okolja, zaradi česar morajo kabli za uporabo v industriji biti bolj odporni na motnje in zunanje vplive ter prenašati podatke v realnem času.

Pri LAPP, z našimi ETHERLINE® kabli, ponujamo pravi izdelek za skoraj vsako aplikacijo v industriji, ki zahteva hiter in zanesljiv prenos podatkov brez elektromagnetnih motenj. 

Glede na hitrost prenosa, bakreni Ethernet kabli uporabljajo 2 ali 4 parice. V skladu z DIN EN 50173 in ISO/IEC 11801 standardoma so razdeljeni v tako imenovane kategorije (CAT). Po navadi razlikujemo med Cat. 5/ Cat. 5a/Cat. 5e, Cat. 6/Cat.6A in Cat.7/Cat.7A, katerih hitrosti prenosa segajo od 10/100 Mbit/s do 10 Gbit/s.

V tej kategoriji boste našli kable Cat. 7 in Cat. 7A, s hitrostjo prenosa do 10Gb/s, z različnimi materiali plašča in zasnovami kabla, primernimi za različne zahteve aplikacij.

Filters:

Clear All
Min: 0,00 € Max: 12,00 €
0 12
Spletna trgovina je namenjena pravnim osebam. Prikazane so informativne kataloške neto cene. Za prikaz prilagojenih cen se je potrebno prijaviti v račun. V kolikor še nimate računa se prosimo registrirajte tukaj. Spletna stran je v procesu prevajanja, registracije strank in oddaja naročil potekajo nemoteno.
Izberi pogled Mreža Seznam
Razvrsti
Prikazov na stran

KONTAKTIRAJTE NAS

Pošljite nam E-mail ali pa nas pokličite na +386 2 42 13 550