Industrijska komunikacija

Industrijska komunikacija

Zanesljive rešitve za vašo tovarno, stroj in proizvodnjo

Kaj je industrijska komunikacija? Na kratko - Vaš ključ za konkurenčnost v prihodnosti!

5G, Wifi, Industrijski Ethernet in IIoT (Industrial Internet of Things) so teme ki nas čakajo jutri. Z našimi, za industrijo primernimi, robustnimi in visokokakovostnimi izdelki za inteligentno krmiljenje PLC-jev, senzorjev in aktuatorjev vam pomagamo pri preoblikovanju vaše tovarne v pametno tovarno.

Industrijska komunikacija na enem mestu: od senzorja, aktuatorja in nadzornega nivoja do ERP-sistema - z našimi izdelki vam pomagamo do celovite rešitve mrežnih povezav za zanesljiv prenos največjih količin podatkov. Zagotavljamo vam izdelke najvišje kvalitete. Zavedamo se, da lahko odpoved ene same komponente povzroči ogromne stroške zaradi ustavitve stroja. Naše povezovalne rešitve so idealne za zahtevne pogoje in nudijo največjo zanesljivost tudi pod kemičnimi, mehanskimi in toplotnimi obremenitvami.

LAPP Prednosti:

Pregled izdelkov: industrijska komunikacija

  • Produkti za vse znane protokole in globalna razpoložljivost na več kot 40 lokacijah
  • Strokovno svetovanje, neodvisno od protokola
  • Visokozmogljivi bakreni in optični kabli 
  • Celovite rešitve na enem mestu: kabli, konektorji, konfekcionirane rešitve in stikala

Preverite naš portfelj izdelkov za industrijsko komunikacijo in poglejte, kateri kabli, konektorji, sklopi in stikala bi bili najboljši za vas. 

Kratek pregled izdelkov za industrijsko komunikacijo.

MINI KATALOG (ANG)

 

INDUSTRIJSKI ETHERNET IN FIELDBUS

Razlike med Ethernet in Fieldbus tehnologijo

Podjetje LAPP vam ponuja najboljše obeh svetov!

Ethernet, kot mlada tehnologija z obilo prednostmi pred klasičnimi fieldbus sistemi, ponuja brezhibno mrežno infrastrukturo in tekočo pregledno komunikacijo od nivoja senzor/aktuator, nadzornega nivoja do ravni pisarne.  ponuja praktično neomejeno število naslovov naprav in z visoko hitrostjo pošilja in sprejema znatno večje količine podatkov (10 Gbit/s v primerjavi z 12 Mbit/s za fieldbus).

Tehnologija fieldbus je primerna za povezavo zapletenih naprav na proizvodni in nadzorni ravni. Zanj so značilni nižji stroški namestitve in enostavna razširitev senzorjev in aktuatorjev.  je zato primeren za prenos manjših količin podatkov in je omejen na majhno število udeležencev.

Industrijski ethernet

fieldbus_resitve_LAPP

PREBERI VEČ

Fieldbus sistemi

ethernet_resitve_LAPP

PREBERI VEČ

 

Katalog industrijske komunikacije

 

Plug & Play rešitve za industrijska omrežja

Ne glede na to, ali gre za pametno tovarno ali avtomatizacijo procesov - odkrijte naš obsežen portfelj izdelkov za industrijsko komunikacijo: ob standardnih izdelkih za vse protokole ponujamo tudi celovite sistemske rešitve, od senzorja/aktuatorja in kontrolnega nivoja do ERP sistema.

  • približno 800 vrst kablov za Ethernet in Fieldbus
  • približno 150 različnih podatkovnih konektorjev
  • Stikala in razdelilniki v različnih zasnovah
  • Kabli, povezovalni kabli in kupcu prilagojene konfekcionirane rešitve

Odkrijte naš portfelj, kablov, povezovalnih kablov in konfekcioniranih kablov pripravljenih za priključitev na vašo omrežno infrastrukturo.

Z LAPP izdelki do zanesljivega omrežja: enostavna in hitra priključitev, zmanjšanje možnosti napak in okvar ter hitra montaža tudi direktno na mestu instalacije. Z veseljem vam tudi svetujemo glede vaših zahtev za industrijsko komunikacijo.

Preverite naš katalog za hiter pregled naših priključi in uporabljaj rešitev.

KATALOG INDUSTRIJSKA KOMUNIKACIJA

PRIKLJUČI IN UPORABLJAJ IZDELKI (ANG)

KONTAKTIRAJTE NAS

Pošljite nam E-mail ali pa nas pokličite na +386 2 42 13 550