Blagovne znamke LAPP

Blagovne znamke LAPP

Naše znamke so ene bolj znanih na področju kabelske tehnologije in imajo zaslužen sloves premium znamke. Povsod po svetu, stojijo za vrednote, ki jih tako mi kot naši kupci dojemamo kot najpomembnejše: kvaliteto, natančnost in zanesljivost.

ÖLFLEX® napajalni in krmilni kabli

ÖLFLEX® napajalni in krmilni kabli

Prvi kabel z blagovno znamko na svetu. ÖLFLEX® je postal sinonim za napajalne in krmilne kable. Na olje odporni kabli zadovoljijo najvišje zahteve in vzdržijo najzahtevnejše pogoje v industriji.

UNITRONIC® podatkovni kabli

UNITRONIC® podatkovni kabli

Učinkovito ožičenje za prenos podatkov. UNITRONIC® podatkovni kabli in fieldbus komponente so primerni za vse aplikacije pri strojegradnji in proizvodnji - od prenosa enostavnih kontrolnih signalov, do ožičenja sinzorjev in aktuatorjev in kompleksnih mrežnih struktur v bus sistemih.

ETHERLINE® kabli za Ethernet tehnologijo

ETHERLINE® podatkovni kabli za Ethernet tehnologijo

Za varno industrijsko omrežje. ETHERLINE® izdelki zajemajo vzdržljive in robustne kable ter mrežne komponente in predstavljajo primerno rešitev za skoraj vsako aplikacijo v pasivni mrežni tehnologiji.

HITRONIC® optični podatkovni kabli

HITRONIC® optični kabli za prenos podatkov

Nepremagljivi, hitri in varni. HITRONIC® kabli z optičnimi vlakni, s skoraj svetlobno hitrostjo, prenašajo velike količine podatkov tako znotraj kot zunaj. Brez bakra, motenj ali možnosti prisluškovanja. Še več, prenos podatkov ne morejo oslabiti niti elektromagnetne motnje.

EPIC® industrijski konektorji

EPIC® konektorji

Robustni a fleksibilni. EPIC® industrijski konektorji zagotavljajo močno, zanesljivo in individualno povezavo. Mednarodni certifikati opmogočajo uporabo povsod po svetu.

SKINTOP® kabelske uvodnice

SKINTOP® kabelske uvodnice

Varna povezava v trenutku. Blagovna znamka za univerzalne kabelske vhode, zahvaljujoč principu hitrega fiksiranja, centriranja in hermetičnega tesnenja.

SILVYN® sistemi zaščitnih kabelskih cevi

SILVYN® sistemi zaščitnih kabelskih cevi

Robustna in univerzalna zaščita. SILVYN® kabelske zaščitne cevi nudijo odlično zaščito pred mehanskimi in kemičnimi obremenitvami.

Sistemi za označevanje kablov in komponent FLEXIMARK®

FLEXIMARK® sistem označevanja

Za hiter pregled. Znamka, ki omogoča permanentno in jasno označevanje kablov in komponent.

KONTAKTIRAJTE NAS

Pošljite nam E-mail ali pa nas pokličite na +386 2 42 13 550