Konfekcionirane kabelske verige

Konfekcionirane kabelske verige

ÖLFLEX® CONNECT CHAIN - kabelske verige izdelane pri LAPP

Linearno gibanje ali torzija - kabelske verige morajo vzdržati premike in zaščititi kable. Z ÖLFLEX® CONNECT CHAIN vam ponujamo robustne in polno konfekcionirane kabelske verige prilagojene zahtevam vaše aplikacije. Z našim obsežnim strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami smo vam vedno na voljo za pomoč in svetovanje pri zasnovi verige - od kablov do konektorjev in verige, od začetka do konca. Popolno medsebojno delovanje potrebnih komponent zahteva natančno predhodno načrtovanje. To ne vključuje samo izbire primernega kabla za kabelske verige, temveč tudi njegovo uporabnost v vašem sistemu. Naši sistemski inženirji vam stojijo ob strani v vseh fazah projekta in skupaj z vami razvijajo prilagojene in zanesljive sistemske rešitve. Ne samo, da poznajo naše komponente do najmanjše podrobnosti, imajo tudi poglobljeno razumevanje njihovih aplikacij. Z LAPP dobite prilagojene rešitve primerne za takojšno priključitev na samem mestu uporabe.

Naše sisteme kabelskih verig ÖLFLEX® CONNECT CHAIN izdelujemo v lastnih proizvodnih obratih z uporabo LAPP izdelkov. To pomeni, da se lahko vedno zanesete na najvišjo kakovost, funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo. Izvajamo tudi stroge teste, da zagotovimo, da naše kabelske verige izpolnjujejo najvišje varnostne standarde. Ne glede na to, ali gre za posamezen izdelek ali sistemsko rešitev – pri LAPP vedno dobite popolno kabelsko verigo, individualno prilagojeno vašim zahtevam. 

Ali že veste, česa mora biti sposobna vaša kabelska veriga? Potem lahko uporabite tudi naša praktična spletna orodja: ustvarite svoj individualni sistem kabelske verige v treh preprostih korakih z našim konfiguratorjem ÖLFLEX® CONNECT CHAIN. Ali pa uporabite naš obrazec za povpraševanje po verigi, da vam ponudbo pripravimo v najkrašem možnem času.

 

Vaše prednosti

Najvišji standard kakovosti

LAPP se ponaša z visokokakovostnimi materiali, maksimalno funkcionalnostjo in dolgo življenjsko dobo.

Najvišji varnostni standardi

Naše kabelske verige so podvržene strogemu testiranju. To preprečuje nepričakovane okvare in prekinitve delovanja.

Globalne storitve

Naše globalne proizvodne zmogljivosti in strokovno znanje v Evropi, Aziji in ZDA nam omogočajo, da se odzovemo na vse tržne razmere in vedno ostanemo blizu.

Strokovnjaki za konfekcionirane sisteme

Pri LAPP prejmete vse iz enega vira – od posameznih delov verige do popolnoma konfekcioniranih sistemov skladnih z industrijskimi standardi.

 

Drugačen material za vsako zahtevo

Plastične kabelske verige

Kabelske verige iz najlona (poliamid PA 6) za standardne samonosne drsne aplikacije ali aplikacije s krožnimi gibanji.

Kovinske kabelske verige

Jeklene kabelske verige (galvanizirano ali nerjaveče jeklo) za standardne samonosne drsne aplikacije ali aplikacije s krožnimi gibanji.

Kombinirane kabelske verige

Verige iz kombiniranih materialov (plastični robovi z aluminijastimi okviri ipd.) za posebne zahteve.

 

Naše produktne linije

Osnovna veriga

Kabelska veriga z visoko fleksibilnimi kabli, zaščitnimi cevmi, hidravličnimi ali pnevmatskimi cevmi brez zaključkov (konektorji, prirobnice).

Standardna veriga

Kabelska veriga z visoko fleksibilnimi kabli, zaščitnimi cevmi, hidravličnimi ali pnevmatskimi cevmi z zaključki (konektorji, prirobnice). Celotna kabelska veriga s sistemsko garancijo

Razširjena linija

Kabelska veriga z visoko fleksibilnimi kabli, zaščitnimi cevmi, hidravličnimi ali pnevmatskimi cevmi z zaključki (konektorji, prirobnice) in funkcionalnimi enotami (nosilne strukture, roke)

 

ÖLFLEX® CONNECT CHAIN letak

Želite izvedeti več o naših visokokakovostnih kabelskih verigah? Od pravega materiala in prave opreme do praktičnih vidikov.

ÖLFLEX® CONNECT CHAIN katalog

Prava kabelska veriga za vaš sistem z LAPP. Vse vrste kabelskih verig, možnosti konfiguracije in storitve najdete v našem katalogu.

ÖLFLEX® CONNECT CHAIN letak

ÖLFLEX® CONNECT CHAIN katalog

 

Potrebujete dodatne informacije? Naši strokovnjaki za kabelske verige so vam na voljo! Z veseljem vam svetujemo pri izbiri pravega kabla, konektorja in celo prave razporeditve – stojimo vam ob strani od začetka do konca projekta. Kontaktirajte nas.

KONTAKTIRAJTE NAS

Pošljite nam E-mail ali pa nas pokličite na +386 2 42 13 550